Η φιλοσοφία μας

Η εταιρία μας έχει καταφέρει, μέσω των ποιοτικών της κατασκευών και της εμπιστοσύνης στις σχέσεις της με τους πελάτες, να αποτελέσει μια δυνατή κι σίγουρη επιλογή στον τομέα των κατασκευών.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη, από την πρώτη επαφή μέχρι την τελική παράδοση του έργου, με σκοπό την σωστή υλοποίηση, με γνώμονα τις ιδέες, τις ανάγκες, την καλύτερη οικονομικά προσέγγιση και την βέλτιστη υλοποίηση βάση χρονοδιαγράμματος.

Κατασκευές άνετες, χρηστικές, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες οικοδομικές απαιτήσεις, με σεβασμό στο περιβάλλον και φυσικά με την καλύτερη ποιότητα υλικών και περάτωσης.

Η Ψιμούλης Ο.Ε. έχει δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες και πλούσιο έργο να επιδείξει. Μπορείτε να επισκεφθείτε την gallery φωτογραφιών της δουλειάς μας για να βεβαιωθείτε γι' αυτό.

Ειδικά στον τομέα των ξύλινων φινλανδικών σπιτιών (σαλέ – log houses), είμαστε οι πρώτοι πανελλαδικά που ασχοληθήκαμε με το αντικείμενο, από το 1984. Με περισσότερη από 25 χρόνια εμπειρία, συνεργασία με τα καλύτερα φινλανδικά εργοστάσια και δεκάδες υλοποιημένα έργα (από μεμονωμένες μικρές κατοικίες μέχρι το συγκρότημα Έλατος Resort & Health Club στον Παρνασσό) μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλινης φινλανδικής οικίας από ολόσωμους κορμούς δένδρων.

Με εξειδικευμένους υπαλλήλους και συνεργάτες, η Ψιμούλης Ο.Ε. αναλαμβάνει κάθε στάδιο μέχρι την περάτωση του έργου, από την έκδοση οικοδομικής άδειας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια της ετοιμοπαράδοτης οικίας. Με ιδιόκτητα μηχανήματα χωματουργικών εργασιών και συνεργασίες με τους προμηθευτές της περιοχής, η Ψιμούλης Ο.Ε. μπορεί να εγγυηθεί μια σίγουρη και οικονομική λύση για ένα έργο υψηλής ποιότητας.

Ελάτε σε εμάς με τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας αλλά και τους προβληματισμούς σας. Μαζί θα συζητήσουμε και θα καταλήξουμε στην υλοποίηση της επιθυμίας σας.

Κάντε δικό σας το σπίτι των ονείρων σας!